Informatiepagina's

Wie ben ik?


Ik ben Wouter Broek. Ik heb een zoon Tim. Sinds september 2016 ben ik weduwnaar van Lyandra. Ondanks dit verlies blijf ik positief en gaan we verder. In maart 2008 ben ik gestart met BOAB vanuit ons eigen huis in Muntendam. Ik werk als freelancer voor particulieren en zorginstellingen. In 2012 heeft BOAB met veel plezier een aantal jaren gebruik mogen maken van een boerderij in Zuidbroek. In juli 2019 was er helaas geen mogelijkheid meer om hier BOAB door te zetten en doe ik mijn werkzaamheden weer vanuit mijn eigen huis, met net zoveel plezier en enthousiasme.
Ik heb de opleiding SPW-4 gevolgd en ben gediplomeerd.
 
Ik heb jaren in de detailhandel gewerkt. Daarnaast was ik vrijwilliger op een zorg- en logeerboerderij in Muntendam. Op de boerderij had ik een activerende en begeleidende rol. Werken met kinderen is iets natuurlijks voor mij. Door mijn rustige en energieke houding kan ik zeer goed overweg met kinderen met een beperking. Doordat dit vrijwilligerswerk zo goed is bevallen heb ik in 2008 besloten om voor mezelf te beginnen op kleinschalig gebied.
 
Ik ben een jonge vent met humor, veel positiviteit en een groot uithoudingsvermogen. In mijn manier van werken is dit terug te vinden. Ik kijk niet zo snel naar de dingen die niet goed gaan. Ik probeer mensen om mij heen te stimuleren door te kijken naar wat wel kan en dit positief en actief te benaderen. Met elkaar kunnen lachen en een stuk gezelligheid is belangrijk voor mij. Ik heb geen strikte regels, maar stel wel duidelijk grenzen samen met de kinderen. Regelmaat en structuur horen hier bij. Daarnaast zorg ik dat rust en activiteit goed op elkaar worden afgestemd.
'Respect van beide kanten staat hoog in het vaandel'.
 
In mijn vrije tijd ben ik erg sportief. Zo mag ik graag boksen (workout training) en speel ik in een zaalvoetbalteam. In de zomer ben ik tevens vaak op de mountainbike te vinden. Naast Tim zijn ook familie, vrienden en onze dieren heel belangrijk voor mij. We hebben een Duitse herder, die luistert naar de naam Blu. 
 
Ik besteed veel tijd aan mijn bedrijf en de kinderen. Ik wil ook graag iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. Omdat de kinderen ook bij BOAB overnachten heb ik diploma's gehaald op het gebied van BHV/ EHBO. Ook volg ik tussendoor interessante nieuwe cursussen die aansluiten bij de problematiek van de kinderen die hier komen.

Daarnaast heb ik sinds januari 2019 een contract bij een Kinderopvang in Veendam. Hier draai ik door de week, een aantal uren mee.
Ook ben ik overblijfcoördinator geweest op een basisschool bij ons in het dorp. Dus zoals jullie zien, werken en omgaan met kinderen is voor mij op het lijf geschreven.

Share our website